Традиційний чізкейк — це сирна запіканка на основі з пісочного тіста. Часто в нього додають також сезонні ягоди чи фрукти. А ось львівська фудблогерка Лілія Цвіт спробувала збагатити свою випічку смаком і кольором гарбуза.
Результат вийшов настільки ніжним, що його можна їсти губами.
Отже, спробуймо приготувати чизкейк по-новому.
Складається він з кількох шарів, а саме тіста, гарбузової та сирної маси, а також гарбузової помадки.
Тісто:
Сирна маса:
Гарбузова маса:
Гарбузова помадка:
Випікається пиріг при 160 градусах приблизно годину, а потім вкривається помадкою. Прикрасити його можна подрібненим гарбузовим насінням.
Нагадаємо, що з гарбузом можна приготувати також апетитні слойки з готового листкового тіста.