Книга рецептів

Можна їсти губами: приготуйте ніжний чизкейк з гарбузом

9:19 — 5 жовтня 2023 eye 5220

Традиційний чізкейк — це сирна запіканка на основі з пісочного тіста. Часто в нього додають також сезонні ягоди чи фрукти. А ось львівська фудблогерка Лілія Цвіт спробувала збагатити свою випічку смаком і кольором гарбуза.

Результат вийшов настільки ніжним, що його можна їсти губами.

Отже, спробуймо приготувати чизкейк по-новому.

Складається він з кількох шарів, а саме тіста, гарбузової та сирної маси, а також гарбузової помадки.

Тісто:

Сирна маса:

Гарбузова маса:

Гарбузова помадка:

Випікається пиріг при 160 градусах приблизно годину, а потім вкривається помадкою. Прикрасити його можна подрібненим гарбузовим насінням.

Нагадаємо, що з гарбузом можна приготувати також апетитні слойки з готового листкового тіста.