Книга рецептів

Соус із руколи: ідеальний для бутербродів і заправки салатів

22:31 — 7 жовтня 2023 eye 718

Рукола — має пікантний смак і є джерелом вітамінів. Її використовують у салатах, нею доповнюють пасту і м'ясні страви, а також піцу та омлет. Руколла чудово поєднується з сиром і томатами. Одним словом, вона дуже популярна, і це очевидно.

Якщо вам подобається смак руколи, приготуйте з неї соус, який стане чудовим доповненням для багатьох страв.

Рецептом соусу з руколи поділилася відома українська кулінарка Елла Іванова, яка раніше давала рецепт домашньої аджики, яку не потрібно варити.

- Цей соус стане для вас справжньою знахідкою, — каже Елла Іванова. — Ним можна доповнити багато страв. Навіть уприкуску зі свіжим хлібом такий соус чудовий. А приготувати його в домашніх умовах можна швидко і просто. Спробуйте це зробити — і особисто переконайтеся!

Соус із руколи

Руколу добре промиваємо і просушуємо. З'єднуємо з іншими інгредієнтами в блендері та подрібнюємо. Чудовий соус готовий! Він ароматний, красивий і смачний.

Смачного!

Нагадаємо рецепт кабачків по-корейськи.

Фото з альбому Елли Іванової