Книга рецептів

Солоні сирники з кропом: чудово смакують з борщем

20:15 — 21 жовтня 2023 eye 294

Ми звикли, що сирники — це завжди про солодке. Що готують їх зі свіжими або сушеними ягодами, додають цукор і ваніль та подають із варенням. І це справді смачно. Але солоні сирники — це зовсім інший вид гастрономічного задоволення, ділиться кулінарка Олеся Вудвуд.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Сир змішати з манкою, добре розтерти виделкою до однорідності, додати яйце, збите з сіллю, перцем, часником та кропом. І залишити на кілька годин, щоб манка добре набухла.

Сформувати кульки, обкачати в муці щоб не липли до рук і обсмажити сирники до золотистості на сковорідці з обох сторін. Як дієтичний варіант, можна запекти в духовці 10 хвилин в режимі «верх-низ». Добре смакують з борщем.

Нагадаємо рецепт легендарного львівського сирника.