Книга рецептів

Додайте гімалайську сіль, суміш перців і часник: «майстершеф» Самвел Адамян поділився секретом приготування відбивних

16:44 — 23 жовтня 2023 eye 2016

Учасник кулінарного шоу «МайстерШеф» Самвел Адамян, який раніше розповів, як приготувати на зиму салат із баклажанів та перцю, поділився з фоловерами секретом приготування смачних відбивних зі свинини.

На своїй сторінці в соцмережах він назвав лише кілька інгредієнтів, які зроблять м'ясо м'яким та соковитим.

Інгредієнти:

Приготування:

Самвел Адамян стверджує, що така підготовка м'яса запобігатиме його «скукожуванню» при приготуванні, як це буває з просто відбитими молоточком шматочками.

«М'ясо буде дуже смачним. Воно просочиться всіма цими спеціями. Якщо ви хочете відбивні, то просто вмочуйте шматочки в борошно та яйце. Це буде шикарно. Вода, в якій вони маринувалися, піде. Відбивні вийдуть соковитими та смачними», — каже кулінар.

Матеріал про те, яку страву на сніданок найбільше любить співачка Софія Ротару та її рідні, читайте на нашому сайті.

Фото — скріншот