Книга рецептів

Слойки з грушею, медом і горішками: швидкі ласощі до чаю

9:40 — 25 жовтня 2023 eye 496

Листове дріжджове тісто — відмінна основа для кулінарної творчості заклопотаних українок.

Але, виявляється, його переваги оцінили і фудблогери-чоловіки. Зокрема так можна сказати про тернопольського стоматолога Григорія Боднарчука, який розвиває власний Instagram-блог під ніком grishes_delishes.

Він здивував фоловерів рецептом швидких слойок з грушею, медом і грецькими горіхами.

«На відмінно залітають з чайком», — у своїй манері ділиться враженням кулінар-аматор.

Для приготування підготуйте:

Приготування

Груші поріжте шматочками, горіхи — подрібніть ножем.

Листи тіста розділіть на невеликі прямокутники.

Пергамент змастіть медом, викладіть порційно груші і горішки (з розрахунком, щоб їх було можна накрити зверху шматочком тіста), добре притисніть начинку.

Випікаються такі солодкі слойки протягом 20 хвилин при температурі 180 °C.

А подавати таку випічку можна як з духмяним чаєм, так і з домашнім квасом за рецептом давнього друга «ФАКТІВ», кулінарки з Кривого Рога Елли Іванової