Книга рецептів

Страшнющі і смачнющі: готуємо на Хелловін «Відьмині пальці» і «Павучки»

10:11 — 28 жовтня 2023 eye 290

В останній день жовтня у багатьох країнах світу відзначають Хелловін. В давнину кельти, а за ними й англо-сакси вірили, що з 31-го жовтня на 1-е листопада відкривався таємний перехід між літом та зимою, між життям та смертю. І щоб забезпечити собі захист від злих духів, які могли у ньому з'являтися, люди «маскувалися» під них, одягаючи чудернацькі речі та готуючи «страшні» страви.

Крім традиційного гарбуза з вирізаними отворами-очами це можуть бути різні солодощі, пише дитячий портал pustunchik.ua.

Наприклад, «Відьмині пальці», які хоч трішки і моторошні на вигляд, але надзвичайно смачні.

Інгредієнти:

Приготування:

Ще одним хелловінівським частуванням може стати закуска «Павучки».

Інгредієнти:

Приготування:

Про те, як на Хелловін приготувати «Очі вампіра» та Піцу-мумію, читайте на нашому сайті.

Фото Pixabay