Осінніми вечорами так хочеться потішити себе і своїх близьких теплими і духмяними смаколиками. І для цього не обов'язково навіть замішувати тісто!
Просто запечіть кілька яблук з додаванням горіхів і меду, та насолоджуйтеся спілкуванням, радить авторка Instagram-блогу «Смачні рецепти».
Для приготування легкого десерту візьміть:
Етапи приготування
Зрізаємо верхівку яблуч та вирізаємо серединку, роблячи чашечки.
Горіхи подрібнюмо та заповнюємо ними яблуча.
Зверху кладемо невеличкий шматочок вершкового масла, поливаємо медом та посипаємо корицею. Закриваємо зрізаною верхівкою та відправляємо в духовку.
Запікаємо фрукти при 200 градусах протягом 15−20 хвилин.
Подаємо з кулькою вершкового морозива.
«Я навіть подумати не могла, що це так смачно», — зізнається авторка рецепту.
Нагадаємо також, що яблука є традиційною начинкою улюблених солодких пирогів, які українські господині із задоволенням випікають із настанням перших холодів.