Рецептів салатів з додаванням тунця існує чимало, Однак саме цей буде актуальним як для повсякденного, так і для святкового столу. У приготуванні він дійсно дуже зручний. А ще тунець надзвичайно корисний, пояснює кулінарка Оксана Дорош, яка раніше поділилася рецептом традиційного португальського курячого супу з лимоном.
Приготування:
Беремо консерву тунець у своєму соку або можна замінити на сардини в маслі.
Додаємо 3 варених яйця та 3 варених картоплини, нарізаних кубиками.
Дрібно ріжемо в салат цибулю-порей або зелену цибулю (але не багато).
Додаємо банку консервованої кукурудзи та червоний перець, нарізаний соломкою.
Солимо, перчимо на смак.
Заправляємо майонезом.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепти салату з кальмаром, рисом та маслинами, а також гарбузового супу від шеф-кухаря Валі Саєнко.