Книга рецептів

Салат з сиром, часником та зернами граната: заправляти оливковим маслом та лимонним соком

22:32 — 11 листопада 2023 eye 1148

Гранат — екзотичний фрукт, який зазвичай коштує недешево, проте він надзвичайно корисний. Отож, варто додавати зерна гранату у салати. Вони чудово поєднуються з базиліком або кінзою, сиром та томатами. Але для того, щоб оцінити смак такого салату, варто його спробувати.

Рецептом салату з сиром, часником та зернами гранату поділилась кулінарка Ардія Діаманті, яка раніше радила приготувати курячі відбивні в яєчно-сирному клярі з ягідним соусом.

- Зернами гранату можна декорувати салати та десерти, — говорить Ардія Діаманті. — Такі страви виглядатимуть вишукано. До речі, у Тунісі у ресторанах готелів прийнято подавати зерна гранату окремо у піалі. Їх можна їсти просто так або додавати до страв.

Салат із зернами гранату та сиром (на дві порції)

Помідори порізати на слайси, додати потертий на дрібній терці часник та улюблений твердий сир. Доповнити базиліком та зернами гранату. Заправити олією та лимонним соком.

Смачного!

Нагадаємо простий рецепт крем-брюле.

Фото з альбому Ольги Сметанської