Книга рецептів

Десерт із двох інгредієнтів: без випічки та желатину

22:31 — 22 листопада 2023 eye 25143

Приготування десерту зазвичай здається справою трудомісткою, тому багато людей вважають за краще купити готові ласощі. Але якщо у вас є яблука і шоколад, ви можете непогано заощадити. А ще одна перевага домашніх ласощів у тому, що ви можете вибрати натуральні інгредієнти. А це найважливіше, оскільки вони — запорука міцного здоров'я.

Рецептом незвичайного десерту поділилася відома кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка не перестає експериментувати на кухні та відкривати нові смаки. Нагадаємо, нещодавно кулінарка ділилася з нами рецептом чизкейка без основи з печива.

- Цей чудовий десерт можна приготувати легко і швидко, — каже Елла Іванова. — Але ще швидше ви його з'їсте. Особливість ласощів у тому, що вони не потребують випікання і готуються без желатину, борошна, яєць, цукру та олії.

Десерт із яблук і шоколаду

Яблука очищаємо і запікаємо в мікрохвильовці до м'якості. Шоколад розтопити. Додати до яблук і все це блендувати. Масу вилити на пергамент у миску. Помістити в холодильник приблизно на п'ять годин.

І смачного!

Нагадаємо рецепт швидкого пісного пирога без яєць.

Фото з альбому Елли Іванової