Книга рецептів

Справжній новорічний віночок: смачний і ніжний печінковий торт по-новому

10:45 — 20 листопада 2023 eye 1556

Наближаються новорічні свята, і господині шукають нові рецепти святкових страв, якими можна здивувати гостей чи не найголовнішої вечірки року. Тому фудблогери активно дають поради з приготування смачних та поживних закусок, салатів і десертів.

Не залишилася осторонь і Ольга Салкай, авторка каналу «Закарпатська господиня».

Вона запропонувала поставити у центрі столу справжній шедевр — ніжний печінковий торт у неймовірно гарному оформленні, і розповіла, як його приготувати.

Базовим складником такого торту є куряча печінка, однак ви можете використати також телячу або ж індичу.

Печінки знадобиться 600 грамів.

Інші складники:

Начинка:

Декор:

Приготування

Для початку печінку і цибулю подрібнити у блендері, додати яйця, молоко і борошно. З цієї маси випекти печінкові млинці.

Між ними викласти начинку з підсмажених моркви і цибулі, змастити майонезом.

Верхній млинець теж змастити майонезом, прикрасивши натертими білками і жовтками. Краї ж торту обсипати дрібно нарізаним кропом, як на відео.

Такий торт добре смакуватиме із дуже корисним салатом з маринованої червоної капусти.