Сказати, що це пісочне печиво смачне, це значить нічого не сказати, воно дуже ніжне та розсипчасте, підходить до чаю та кави. Печиво розлітається зі столу дуже швидко, воно просто тане в роті. За бажанням в тісто можна додати горіхи або кокосову стружку, ділиться кулінарка Юлія Ковальчук, яка раніше пропонувала приготувати тушковані реберця в томатному соку з чорносливом.
Для тіста:
- Вершкове масло (м'яке) — 180 г
- Цукрова пудра — 50 г
- Сіль — щіпка
- Ваніль — 1/3 ч. л.
- Оцет 9% - 2 ст. л.
- Олія (без запаху) — 80 мл
- Борошно — 380 г
- Крохмаль (будь-який) — 4 ст. л.
Для посипки:
- Цукрова пудра — 5−6 ст. л.
- Ваніль — 1/3 ч. л.
Докладно процес приготування дивіться у відео.
Нагадаємо рецепт чизкейку без основи з печива.