Книга рецептів

Печінковий паштет із журавлинним желе від переможця «МайстерШефа»: підійде і для сніданку, і для святкового столу

12:42 — 27 листопада 2023 eye 1189

Переможець 7 сезону кулінарного шоу «МайстерШеф» Вадим Бжезінський (Пава), який раніше поділився рецептом пастушого пирога, запропонував фоловерам приготувати печінковий паштет з журавлинним желе.

«Це закуска, яка чудово підійде на сніданок, перекус і святковий стіл, вона смачна та корисна, і готується дуже легко та швидко», — стверджує він у соцмережах.

Інгредієнти:

Для желе:

Читайте також: Відмінно поєднується зі свіжими ягодами: фіналіст «Майстер Шефа» поділився рецептом свого улюбленого печінкового паштету

Приготування:

Про те, як приготувати перець, фарширований паштетом із печінки, читайте на нашому сайты.

Ілюстративне фото з Pixabay