Книга рецептів

«Це щось»: ребра ягняти з овочами — неймовірно смачна і красива страва від відомого фудблогера

12:57 — 1 грудня 2023 eye 229

З м'яса баранини можна приготувати масу смачних страв, наприклад запечену ногу баранчика. А фудблогерка із мільйонною підпискою Лусіне Кочарян пропонує фолловерам використати ребра ягняти, приготувавши їх із овочами.

На своїй сторінці в соцмережах вона розповіла, як готувати цю «неймовірно смачну, красиву та цікаву страву», яку потрібно подавати гарячою з хрумким свіжим хлібом — тоді це буде «щось».

Інгредієнти:

Читайте також: Готуємо молдавські мітитеї: здивуйте рідних смакотою

Приготування:

Про те, як приготувати янтики — одну з основних національних страв кримськотатарської кухні з прісного тіста з баранячим фаршем та гострими приправами, читайте на нашому сайті.

Фото — скріншот