Переможець 7 сезону кулінарного шоу «МайстерШеф» Вадим Бжезінський (Пава), який розповідав, як приготувати картопляну запіканку — пастуший пиріг, поділився рецептом імбирних пряників — їх можна приготувати на різдвяні та новорічні свята
На своїй сторінці у соцмережах він запропнував фоловерам найпростіший рецепт печива.
Інгредієнти:
- Борошно пшеничне — 450 г;
- Вершкове масло -100 г;
- Цукор -100 г;
- Мед -100 г;
- Яйце 1шт + 2 жовтка;
- Какао — 50 г;
- Кориця -1.5 ч.л.;
- Сода -2 ч.л. (без гірки);
- Імбир сухий -2 ч.л.
Читайте також: Найсмачніші новорічні іграшки: Ліза Глінська поділилася рецептом приготування різдвяних пряників
Приготування:
За бажанням пряники можна прикрасити классичною глазур`ю: білок 1 яйця, цукрова пудра 150 г та пару крапель лимонного соку.
Раніше кондитерка-дизайнерка з Чернігова Олена Зіберт розповідала, як вона створила дивовижний пряничний будиночок-трансформер з висувними панорамними вікнами.
Фото — скріншот