Поки до Різдва та Нового року залишається ще трохи часу, авторка смачної святкової закуски Тетяна Литвинова вирішила в День ЗСУ приготувати торт до Перемоги України у війні. Торт називається «Прекрасна Марія».
«А то раптом скоро Перемога, а нам святкувати немає з чим», — попередила жартома відома кулінарка.
І цей тортик, впевнена Литвинова, обов'язково буде до вподоби кожному.
Інгредієнти:
Тісто:
300 г вершкового масла
4 жовтки
450 г борошна
1ч. л розпушувача
150 г волоських горіхів + 250 г на прикрасу
Меренга:
4 яєчні білки
200 г цукру
Крем:
650 г вареного згущеного молока
450 г вершкового масла
Як приготувати смакоту, кулінарка показала в невеликому ролику.
А ще одна відома кулінарка Людмила Борщ поділилася рецептом салату «Міледі». Він не тільки дуже смачний та яскравий, а ще й корисний, оскільки в ньому немає майонезу.