Книга рецептів

Торт «Прекрасна Марія» від Тетяни Литвинової: смаколик для святкування нашої Перемоги у війні

9:47 — 6 грудня 2023 eye 23272

Поки до Різдва та Нового року залишається ще трохи часу, авторка смачної святкової закуски Тетяна Литвинова вирішила в День ЗСУ приготувати торт до Перемоги України у війні. Торт називається «Прекрасна Марія».

«А то раптом скоро Перемога, а нам святкувати немає з чим», — попередила жартома відома кулінарка.

І цей тортик, впевнена Литвинова, обов'язково буде до вподоби кожному.

Інгредієнти:
Тісто:

300 г вершкового масла

4 жовтки

450 г борошна

1ч. л розпушувача

150 г волоських горіхів + 250 г на прикрасу

Меренга:

4 яєчні білки
200 г цукру

Крем:

650 г вареного згущеного молока

450 г вершкового масла

Як приготувати смакоту, кулінарка показала в невеликому ролику.


А ще одна відома кулінарка Людмила Борщ поділилася рецептом салату «Міледі». Він не тільки дуже смачний та яскравий, а ще й корисний, оскільки в ньому немає майонезу.