Відома кулінарка Людмила Борщ продовжує «подорож» різними країнами світу, і після української Одеси вона «завітала» до одного з найбільших міст на Землі, китайського Шанхаю.
Назву салату вона дала через один з інгредієнтів — пекінської капусти.
Крім неї у салаті не надто багато «китайських» компонентів, але вони так збалансовують порцію, що вона виходить дуже об'ємною — можна було б наситити населення таких величезних міст, як Шанхай або Гуанчжоу, жартує кулінарка.
«Це чудовий салат на новорічний стіл. Просто смакота. Ситний, але й легкий водночас. І при цьому надзвичайно смачний. Всі, хто пробують салат „Шанхай“, залишаються дуже задоволеними», — запевняє пані Борщ.
Для приготування страви знадобляться:
Етапи приготування салату дивіться на відео.
Нагадаємо, що раніше Людмила Борщ зачарувала шанувальників «чаклунським» салатом «Чорна перлина».