Рецептів приготування риби хек чимало. Страва, приговлена за цим, чудово підходить для подачі на Святвечір, а також Щедру і Голодну кутю, ділиться фудблогерка Оксана Дорош.
Інгредієнти:
Приготування:
Хек порізати на шматочки та обсмажити в борошні (без яйця). Коли риба прохолоне, скласти її в місткість шарами — шар риби, шар порізаної півкільцями цибулі — та залити охолодженим маринадом, залишити в холоді на добу.
Маринад на 1 літр води: 1 склянка цукру, 1 склянка томату, неповний стакан оцту та 0,5 склянки олії, 1 ч. л. солі.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепти новорічного салата «Шанхай» від Людмили Борщ та незвичайної картоплі на свята від Лілії Цвіт.