Книга рецептів

«Найвідоміше у світі» картопляне пюре від судді «МайстерШефа»: не залишить байдужим до останньої ложки

13:46 — 13 грудня 2023 eye 593

Ресторатор та суддя «МайстерШеф» Володимир Ярославський, який раніше поділився секретом приготування молодої картоплі, запропонував фоловерам трохи змінений рецепт найвідомішого у світі картопляного пюре від найтитулованішого шефа Мішлен Гіду Жоеля Робюшона.

«Я трішки змінив рецепт під свій смак, але це варто спробувати, бо таке пюре не залишить вас байдужими до останньої ложки! Важливий момент — правильний сорт картоплі. Якщо відволіктись від сортів, то беремо ту, яка жовта в середині, краще сухувата м’якоть і багато крохмалю», — радить Володимир Ярославський.

Інгредієнти:

Читайте також: Картопляне пюре з часниковим маслом: смачнішого не буває

Приготування:

«Зауважте, що це картопляне пюре не густе, а скоріше нагадує крем і це дуже-дуже смачно! Таке пюре вартує бути окремою стравою, а якщо ви додасте його на гарнір до тушкованого мʼяса — мммм… вас на руках носитимуть», — стверджує кулінар.

Раніше кулінарка Ольга Носуль розповіла як приготувати картопляні троянди, які стануть чудовим доповненням до овочевого салату, м'ясної чи рибної страви.

Фото Pixabay