Затрат на нього мінімум і часу теж. Ті, хто колись пробував пекти справжній «брауні», знає, як треба багато вершкового масла і шоколаду. А тут — вуаля — і маєте нічим не гірший «брауні» з яблук до чаю, ділиться кулінарка Любов Чуприна. Нагадаємо ще один рецепт печива «брауні».
Інгредієнти:
- 4 великих яблука,
- 4 яйця,
- 4 ложки какао,
- 1 чайна ложка розпушувача,
- 1 столова ложка розтопленого вершкового масла.
Технологія приготування:
Чистите і ріжете на шматочки яблука і закидаєте їх просто в блендер. Вбиваєте яйця, додаєте всі інші інгредієнти та збиваєте. Перемішати з какао та розпушувачем. Виливаєте суміш у невелику форму, застелену пергаментним папером, і присипаєте рубленим шоколадом — для цього беремо пів шоколадки і січем ножем. Випікаєте в духовці при температурі 180 градусів 40 хвилин. Даєте охолонути в формі, а потім виймаєте, ріжете і подаєте.
Нагадаємо рецепт бананового «брауні» без цукру, борошна та масла.