Книга рецептів

Рис на сковорідці: просто ідеальний варіант, коли часу на приготування мало

20:15 — 18 грудня 2023 eye 702

Рис — чудовий гарнір, він може комбінуватись з різними додатками. З овочами, м'ясом, а в даному випадку з сосисками! Страва стане чудовою вечерею, якщо у вас мінімум часу, а їсти дуже хочеться, зазначає телеграм-канал «Рецепти файних господинь», кулінарки якого радили приготувати вершковий булгур з куркою.

Склад:

Приготування:

Цибулю та цибулю порей нарізати дрібними кубиками, відправити до сковорідки з олією та маслом і протушкувати до м’якості. Далі додати порізані на шматочки сосиски і протушкувати до легкого рум’янцю, додати рис (попередньо промити). Одразу після цього до сковорідки влити воду чи бульйон, додати спеції та томатну пасту, гарно все перемішати, накрити кришкою і залишити усе на слабкому вогні час від часу помішуючи до готовності.

Нагадаємо рецепт маринованих домашніх печериць.