Фаршировані яйця на святковому столі — страва не нова, але в наш час її можна креативно переосмислити, додавши в начинку незвичайні інгредієнти та прикрасивши по-особливому. Ця страва гарна тим, що вона смачна і досить бюджетна. Нею можна нагодувати велику компанію друзів. Також ця страва сподобається дітям.
Рецептом фаршированих яєць поділилася відома кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.
— Фаршировані яйця — це просто у приготуванні, смачно та красиво, — каже Елла Іванова. — Ваші гості будуть приємно вражені цією стравою на новорічному столі. У начинку можете додати м'який сир, червону рибу або авокадо. Фантазуйте — і відкривайте для себе та своїх близьких нові смаки.
Фаршировані яйця
- 4 варені яйця
- 1 столова ложка майонезу
- Зелень (на смак)
- 1 свіжий огірок — для прикраси
Яйця очистити, вийняти жовток, з'єднати його з майонезом та подрібненою зеленню. Начинити половинки білка. Викласти на блюдо. Прикрасити тонкими слайсами свіжого огірка, надавши їм форму трояндочок.
І смачного!
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепти різдвяного салату «Сонечко» від Людмили Борщ та дуже ніжного та красивого салату з червоною рибою від красуні-блогерки Аліни.
Фото з альбому Елли Іванової