Книга рецептів

Салат з бурячком та селерою: чудова ідея для новорічного столу

22:31 — 20 грудня 2023 eye 1431

Планувати новорічне меню — це теж задоволення, як і готувати страви та сервірувати стіл. І якщо мова йде про салати, приготуйте їх небагато, проте особливі. Наприклад, два улюблених у вашій родині та два нових (як кажуть, на пробу). Якщо у серванті є кришталеві салатники, використовуйте їх обов’язково. У них салат виглядатиме, неначе у крижаній чаші. Також варто згадати про сімейні сервізи.

Рецептом салату з бурячком та селерою з «ФАКТАМИ» поділилась українська співачка та кулінарна блогерка Анна Конда.

— Цей салат має вишуканий смак, — говорить Анна Конда. — Раджу спробувати.

Салат з бурячком та селерою

Інгредієнти (на 2 порції):

Дрібненько нарізаємо відварений бурячок, черешки селери та перемішуємо. Додаємо шматочки улюбленого сиру (бринзи чи фети). Заправляємо оливковою олією та перемішуємо ще раз.

Смачного!

Радимо також приготувати до новорічного столу зелений соус з листя салату за рецептом відомої кулінарки Елли Іванової та різдвяний салат «Сонечко» від Людмили Борщ.

Фото з альбому Анни Конди