Книга рецептів

«Найсмачніший штолен вашого життя» від Тетяни Литвинової: рецепт популярної різдвяної випічки

9:58 — 18 грудня 2023 eye 4226

Відома рестораторка і екссуддя кулінарного шоу «МайстерШеф Україна» Тетяна Литвинова, яка запропонувала приготувати на Різдво свинячі реберця, вважає, що багатьом українцям прийдеться до душі на свята традиційна німецька випічка під назвою «штолен» (нім. Stollen або Christstollen, який готують зі здобного дріжджового тіста).

«Найсмачніший штолен вашого життя! Рецепт надзвичайно вдалий, дуже смачне тісто», — пише Литвинова на своїй сторінці у соцмережі.

Інгредієнти:

Приготування:

«Коли повністю вистигнуть, можна пробувати. Я загортаю їх в фольгу, так і дарую!» — розповідає Тетяна Литвинова.

Раніше Тетяна Литвинова розповідала, як приготувати торт «Прекрасна Марія».

Фото — скріншот