Автор дуже смачного «Святкового» салату з гріночками Олексій Міль здатен перетворити готування на свято. І це відбувається навіть тоді, коли він «творить» звичайний обід.
Днями у своєму Instagam Олексій надав поради з приготування неймовірно смачних і ніжних гречаників, які, на його авторитетну думку, можуть стати відмінним обідом чи навіть перекусом.
Потрібні продукти:
Для томатного соусу
Як готувати
На першому етапі смажимо гречаники — беремо фарш, цибулю, варену гречку, панірувальні сухарі, сіль, перець, сушений часник, розбиваємо яйця, і вимішуємо в однорідну масу. Виліплюємо середнього розміру гречаники, обсмажуємо їх на олії просто у каструлі по 2−3 хв з кожного боку, до золотистості, та виймаємо.
Далі на олії, що лишилась від котлеток, обсмажууємо цибулю протягом 3 хвилин, та вливаємо томатний сік. Це поєднання зробить соус дуже смачним.
Як соус почне кипіти — покладіть усі гречаники в каструлю, та готуйте під кришкою близько 15 хв. По готовності присипте рубленою зеленню.
Нагадаємо також про рецепт пісних гречаників з грибами — вони теж виходять неймовірно смачними.