Книга рецептів

Маринована червона капуста до новорічного столу: буде у гостей нарозхват

22:30 — 27 грудня 2023 eye 1502

Мариновані овочі зараз дуже популярні в Європі. Цей тренд набирає дедалі більшої популярності. Причин кілька. Мариновані овочі смачні та корисні, а приготовані в домашніх умовах до того ж бюджетні. Різниця в ціні з купленими на ринку і в супермаркеті істотна.

Вони гарні як для кожного дня, так і для святкового столу.

Рецептом маринованої червоної капусти поділилася відома кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова. Нагадаємо рецепт капусти «Провансаль».

- Ця капуста дуже красива і смачна, — каже Елла Іванова. — На новорічному столі вона буде нарозхват. Рецепт простий у виконанні. Приготувавши цю страву хоч раз, ви неодмінно захочете це зробити ще.

Маринована червона капуста

Для маринаду

Капусту дуже тонко шаткуємо. Додаємо сіль і трохи перетираємо.

З'єднуємо все для маринаду. Доводимо до кипіння.

Пробуємо маринад на смак.

Заливаємо капусту гарячим маринадом.

Нехай добу постоїть.

Під час подачі я поливаю олією.

Смачного!

Нагадаємо рецепт квашеної капусти «пелюстка».

Фото з альбому Елли Іванової