Книга рецептів

Салат з куркою, грінками та чорносливом: ситно та смачно

22:30 — 3 січня 2024 eye 996

Салати гарні не тільки на святковому столі. Приготуйте салат у будні — і ніхто в родині від нього не відмовиться. Салати — це палітра смаків — багата і щедра. Щоправда, міксувати все підряд не варто. Вибирайте тільки ті інгредієнти для використання, які добре поєднуються.

Рецептом салату з куркою, грінками та чорносливом поділилася кулінарка Ардія Діаманті, яка раніше пропонувала приготувати салат для тих, хто береже фігуру.

- Цей салат можна заправити сметаною або майонезом, але я рекомендую використовувати менш калорійний йогурт без усіляких добавок, — каже Ардія Діаманті. — Готувати салат потрібно безпосередньо перед подачею, щоб грінки не розмокли від соусу.

Салат із куркою та чорносливом (на дві порції)

Відварити курячу грудку, порізати на квадратики, підрум'янити хліб у тостері та порізати на квадратики. Змішати. Додати половинки чері, зелену цибулю, салат і шматочки чорносливу, який заздалегідь потрібно обдати окропом.

Заправити йогуртом і посолити.

І смачного!

Нагадаємо рецепт десерту з корольком і бананом.

Фото з альбому Ольги Сметанської