Книга рецептів

Курячі стегна в медово-імбірному соусі від Ектора Хіменеса-Браво: рецепт, який має бути в «арсеналі» кожної господині

15:34 — 6 січня 2024 eye 1244

Суддя «МайстерШеф» (СТБ) Ектор Хіменес-Браво запропонував фоловерам рецепт курячих стегенець у медово-імбирному соусі.

«З настанням холодів все більше хочеться ситних та пряних страв. Цей рецепт — must have кожної господині. М’ясо виходить дуже соковитим, ароматним, з приємно солодкуватою скоринкою», — пише шеф-кухар на своїй сторінці у соцмережах.

Інгредієнти:

Читайте також: Смачні крильця в духовці: ситно і просто

Приготування:

«Найкраще смакує з рисом. Але чудово підходить до будь-якого гарніру», — додає шеф-кухар.

Раніше Ектор Хіменес-Браво поділиться рецептом гарбузового пюре у гарбузі, яке, за словами судді «МайстерШеф», є гарним варіантом гарніру до м’яса та «скарбницею користі».

Фото — скріншот