Книга рецептів

Якщо ліньки поратися з котлетами: ніжне та соковите філе по-київськи від шеф-кухаря Валентини Кущ

12:42 — 14 січня 2024 eye 461

Відома фудблогерка Валентина Кущ (Валя Саєнко), яка раніше пропонувала фоловерам приготувати телятину по-монгольски, поділилася рецептом філе по-київськи

«Якщо Вам лінь робити котлетки, чи Ви боїтесь, що вони розтечуться і філе розлізеться, то цей варіант саме для Вас. Готувати легше, а філе виходить ніжне і соковите», — пише вона на своїй сторінці у соцмережах.

Інгредієнти:

Приготування:

Раніше Валя Саєнко розповідала, як приготувати дуже ніжну м`ясну страву — рвану телятину.

Фото Pixabay