Книга рецептів

Найкраще готувати в казані: закарпатський бограч із чотирма видами м'яса — найсмачніший рецепт

13:47 — 16 січня 2024 eye 1723

Фудблогер Олексій Міль, який раніше розповідав, як приготувати страву закарпатської кухні боб левеш, поділився ще одним смачним рецептом.

«Закарпатський бограч з чотирма видами м’яса — найсмачніший рецепт, який я куштував. Можна готувати в каструлі, але в казані буде ще смачніше», — стверджує фудблогер на своїй сторінці у соцмережах.

Інгредієнти:

Для галушок:

Час приготування — 3 години, вага всієї порції — 3800 г.

Приготування:

Раніше фудблогер прозповідав, як приготувати гречаники у томатному соусі.

Фото — скріншот