Поки відома кулінарка Людмила Борщ пропонує нову версію відомого торту «П'яна вишня», не менше популярна шеф-кухар Лілія Цвіт вирішила не відставати від неї і теж «модернізувала» відомий десерт.
«Спробуйте приготувати цей відомий пляцок по новому рецепту! Я додала молочний крем і пляцок став ще смачнішим, вологішим і ніжнішим! Крім того, вишневе просочування теж вносить свою нотку», — написала пані Цвіт на своєму сайті.
Для приготування «Неп'яної вишні» за рецептом кулінарки знадобиться такі інгредієнти (форма 30*22).
ШОКОЛАДНИЙ БІСКВІТ:
КРЕМ:
МОЛОЧНА МАСА:
ДОДАТКОВО:
Важливо: коржі для торту потрібно випікати про 180 градусах протягом 20−25 хвилин.
Якщо ж вам під час новорічних свят набридли солодкі торти і тістечка, ви завжди можете звернутися до української класики, приготувавши бабу-шарпанину або ж старовинний пиріг з рибою, який був популярний ще за часів відомого українського гетмана Івана Мазепи.