Якщо у вас зранку немає часу на приготування класичних картопляних зразів з капустою, можна обмежитися приготуванням не менш оригінального омлету-рулету з начинкою зі слабосоленої риби.
Його рецепт навели у популярному українському Telegram-каналі «Кулінарна майстерня»
Інгредієнти
Начинка
Приготування
Яйце змішати з 1 ст.л. води, додати сіль, перець і трави.
Сковорідку добре розігріти, змастити олією чи маслом і приготувати млинець з омлету. Те ж саме повторити з другим.
Змастити млинці крем-сиром, викласти начинку і згорнути у рулет.
Подавати на тарілці разом з тостами чи листям салату.
На обід же добре смакуватиме особливий Тосканський суп.
Інгредієнти
Приготування
Цибулю нарізаємо дрібним кубиком, моркву — соломкою або півкільцями, селеру — соломкою, порей — кільцями, часник подрібнюємо.
На вершковому маслі обсмажуємо овочі до мʼякості. Додаємо часник, томати, квасолю, базилік, орегано.
Вливаємо готовий гарячий бульйон і готуємо 10 хвилин на невеликому вогні.
Солимо, перчимо, додаємо зелень і готуємо ще протягом 5 хвилин.
Перед подачею додаємо сухарики та посипаємо тертим сиром.
Зверніть увагу також на інші оригінальні рецепти з українського сегменту Telegram, які розширять ваш кулінарні смаки.