Книга рецептів

Омлет-рулет і Тосканський суп: нові страви від українських фудблогерів

18:35 — 2 лютого 2024 eye 274

Якщо у вас зранку немає часу на приготування класичних картопляних зразів з капустою, можна обмежитися приготуванням не менш оригінального омлету-рулету з начинкою зі слабосоленої риби.

Його рецепт навели у популярному українському Telegram-каналі «Кулінарна майстерня»

Інгредієнти

Начинка

Приготування

Яйце змішати з 1 ст.л. води, додати сіль, перець і трави.

Сковорідку добре розігріти, змастити олією чи маслом і приготувати млинець з омлету. Те ж саме повторити з другим.

Змастити млинці крем-сиром, викласти начинку і згорнути у рулет.

Подавати на тарілці разом з тостами чи листям салату.

На обід же добре смакуватиме особливий Тосканський суп.

Інгредієнти

Приготування

Цибулю нарізаємо дрібним кубиком, моркву — соломкою або півкільцями, селеру — соломкою, порей — кільцями, часник подрібнюємо.

На вершковому маслі обсмажуємо овочі до мʼякості. Додаємо часник, томати, квасолю, базилік, орегано.

Вливаємо готовий гарячий бульйон і готуємо 10 хвилин на невеликому вогні.

Солимо, перчимо, додаємо зелень і готуємо ще протягом 5 хвилин.

Перед подачею додаємо сухарики та посипаємо тертим сиром.

Зверніть увагу також на інші оригінальні рецепти з українського сегменту Telegram, які розширять ваш кулінарні смаки.