Книга рецептів

Гарбузові кекси з шоколадом: смачно та оригінально

20:17 — 13 лютого 2024 eye 535

Готуються дуже швидко, виходять пухкі, гарні та смачні. Смак гарбуза не відчувається, ділиться кулінарка Олена Тарандюк. А ще з гарбуза можна приготувати гарбузяники — соковиті і ніжні помаранчеві деруни.

Інгредієнти:

Приготування:

У миску розбиваємо яйця, додаємо цукор, сіль, ванільний цукор і збиваємо міксером 1−2 хвилини (можна просто вінчиком). Додаємо охолоджене гарбузове пюре, молоко, олію, змішуємо. Додаємо борошно з розпушувачем і добре перемішуємо до однорідності. Додаємо шоколадні краплі (або подрібнений шоколад). Заповнюємо форми — капсули на 2/3 і випікаємо в розігрітій духовці, при 190С 25 — 30 хвилин (орієнтир на свою духовку).

Нагадаємо рецепт мафінів на йогурті.