Хто ж не любить картопляне пюре! Воно ніжне та смачне. А чи знаєте ви, що якщо при варінні картоплі додати качан капусти, а потім, звичайно ж, його треба буде витягти, страва вийде надзвичайно ароматною. До речі, можна приготувати і капустяне пюре. І навіть капустяно-яблучне. Причому капусту слід використовувати цвітну. Цей овоч дуже корисний, тому варто його включати до раціону.
Рецептом ласощів поділилася відома кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.
— Дуже люблю експериментувати на кухні, — каже Елла Іванова. — Так з'явився цей рецепт. Неодноразово я вже готувала капустяне пюре, а цього разу вирішила додати яблуко. Мені здається, цвітна капуста та яблуко — чудове поєднання. Спробуйте — і складіть свою думку.
Капустяно-яблучне пюре
- 300 г цвітної капусти
- Сіль
- Лавровий лист
- 1 яблуко
- 15 г вершкового масла
Відварити цвітну капусту з очищеним яблуком до м'якості. Посолити і в кінці варки додати лавровий лист. Збити капусту та яблуко в блендері, додавши трохи води та вершкове масло.
Смачного!
Раніше шеф-кухарка Тетяна Литвинова поділилася рецептом грецького лінивого кіша. А відома фітнес-тренерка Марина Боржемська розповіла, як приготувати вальдорфський салат — ідеальне блюдо для жінок на дієті.
Фото з альбому Елли Іванової