Після того, як відомий фудблогер розповів, як приготувати соковиті та пишні біляші, кондитерка Анна Гребенникова поділилася рецептом приготування карамельного ганаша.
«Карамельний ганаш! Або ідеальна начинка для будь-яких десертів!» — написала вона.
Інгредієнти:
Цукор — 130 гр
Масло вершкове — 80 гр
Вершки 33% - 140 гр
Шоколад карамельний — 140 гр
Сіль — 2 грСпосіб приготування:
Цукор розтопити в сотейнику із товстим дном на середньому вогні. Додати вершкове масло кімнатної температури, добре змішати та проварити 1 хвилину. Додати киплячі вершки і добре змішати.
Об'єднати з шоколадом, додати сіль та пробити блендером.
Накривши плівкою в контакт, стабілізувати в холодильнику 6−8 годин. Для більш стабільної текстури можна збити міксером.
Раніше відомий кондитер із Чернігова Валентина Верьовкіна розповіла «ФАКТАМ» про паску з ганашем на молочному шоколаді та поділилася її рецептом.