Паста — улюблена страва багатьох з нас. По-перше, вона смачна. По-друге, ситна. По-третє, досить бюджетна. Звісно, можна купити пасту у магазині. Навіть справжню італійську, адже паста родом з Італії. Приготування ж домашньої пасти хоч і займе час, але ви зрозумієте, що вона особлива. А якщо до її складу входить броколі, то й поготів. Незвичайним рецептом страви поділилася відома українська кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше розповіла, як приготувати дуже смачний соус до пасти.
— Це дуже просто, смачно та швидко, — каже Елла Іванова. — Напевно, таку пасту ви ще не куштували. Але це варто зробити. Вона навіть колір має незвичайний.
Паста з броколі
130 г броколі
150−170 г борошна
Олія
Сіль
Перець
Лавровий лист
Для подачі
Вершкове масло
Сир фета
Проварити броколі та подрібнити, додавши сіль, перець, столову ложку олії, петрушку. Додати борошно й замісити тісто. Закип'ятити воду, додавши сіль та лавровий лист. Кухонними ножицями відрізати від тіста шматочки й кинути у киплячу воду. Виймати, коли спливуть. Подавати з натертою фетою та вершковим маслом.
І смачного!
Раніше італійська фуд-дизайнерка Рафаелла Чіттадіні розповіла в інтерв'ю «ФАКТАМ» про створення незвичайних видів пасти.
Читайте також: Додайте трохи пармезану: рецепт улюблених спагеті Меган Маркл
Фото з альбому Елли Іванової