Книга рецептів

Медівник «Пікова дама»: для любителів випічки з меду

22:30 — 25 лютого 2024 eye 11616

Найсмачніший і найулюбленіший торт. Ніжні медові коржі, що тануть у роті, просочені повітряним кремом — незабутній смак. Медовий торт виходить дуже смачним, ділиться кулінарка Ірина Татарин. До речі, нагадаємо рецепт шоколадного медівника.

Інгредієнти:

Для крему:

Приготування:

Яйця збити з цукром, і додати всі інші інгредієнти, масло можна розтопити. Розділити тісто на 3 коржі, зверху посипати горіхами і пекти.

Крем:

0,5 л сметани збити з 1 склянкою цукру, додати ваніль, і мелений або порізаний на кубики чорнослив (0,5 л меленого) і перекласти коржі, зверху полити шоколадом.

Нагадаємо рецепт рулету «Медівник».