Книга рецептів

Свиняча грудинка, томлена у пиві: «це м'ясо можна їсти губами»

14:51 — 2 березня 2024 eye 664

Кулінари часто застосовують пиво при приготування м'ясних страв. Наприклад, Тетяна Литвинова раніше розповідала, як вона робить гомілку індички на пиві.

А авторка каналу «cook_with_me_at_home» поділилася рецепом свиної грудики, томленої у пиві. «Ця грудинка виходить настільки смачна, ароматна, соковита і ніжна, що важко описати словами! Те мʼясо можна їсти губами», — стверджує львів'янка Вікторія.

Інгредієнти:

Приготування:

Про те, як Ліза Глінська готує цибулю у пивному клярі, читайте на нашому сайті.

Фото — скріншот