Навесні, коли організму потрібні вітаміни, а розум говорить про те, що потім прийде літо, а тому не варто набирати зайвих кілограмів, виходом з ситуації можуть стати салати, які водночас і поживні, і корисні.
Один з них — неймовірний салат з руколою, який обожнюють усі, хто смакував, особливо молоді красуні. Щоб приготувати смачний малокалорійний салат з руколою та помідорами чері, вам необхідно всього лише 4 інгредієнти та заправка, пишуть автори страви.
Як приготувати легкий салат з руколою, помідорами чері та фетою
Гриби промиваємо, обсушуємо, нарізаємо тонкими пластинками та смажимо на олії протягом 10 хвилин (деякі, більш маленькими апластинки, повинні бути аж золотисті). За 4 хвилини до закінчення смаження трохи солимо та перчимо.
Руколу промиваємо, обсушуємо, рвемо руками або нарізаємо.
Помідори чері розрізаємо навпіл.
Фету нарізаємо кубиками.
Для заправки олію з’єднуємо в баночці з соєвим соусом, додаємо очищений і пропущений через прес часник, накриваємо кришкою і трохи збовтуємо.
У глибоку салатницю викладаємо руколу, чері та печериці, перемішуємо. Поливаємо заправкою, ще раз перемішуємо.
Потім у салат додаємо фету, акуратно перемішуємо і смачного!
А до початку Посту (за новим церковним календарем це 18 березня) ще є трохи часу, щоб побалувати себе солоденьким — як от неймовірно яскравим і смачним пляцком «Шоколад-Апельсин».