Книга рецептів

Готуємось до Масляної: Тетяна Литвинова поділилася секретами своїх «фірмових» млинців

18:37 — 5 березня 2024 eye 563

Виявляється, що у фудблогера Тетяни Літвінової, яка нещодавно демонструвала майстерне приготування незвичайних картопляних млинців, є також фірмовий рецепт цієї обов'язкової страви на Масляну.

Ці млинці готуються з додаванням молока, і виходять абсолютно у всіх з першого разу.

Подавати такі тоненькі млинці можна з різними начинками, або ж просто зі сметаною чи варенням.

Інгридієнти:

Приготування

За рецептом Тетяни важливо спочатку приготувати яєчно-молочну суміш, яку потім додавати до борошна. Це має забезпечити тісту гладкість, тобто набридливих грудочок у ньому не буде.

До потрібної консистенції тісто доводиться за допомогою окропу, також в нього додається розтоплене вершкове масло.

Смажаться млинці на рослинній олії.

А ще нагадаємо, що навіть з учорашніх млинців можна приготувати чудову гарячу закуску.