Виявляється, що у фудблогера Тетяни Літвінової, яка нещодавно демонструвала майстерне приготування незвичайних картопляних млинців, є також фірмовий рецепт цієї обов'язкової страви на Масляну.
Ці млинці готуються з додаванням молока, і виходять абсолютно у всіх з першого разу.
Подавати такі тоненькі млинці можна з різними начинками, або ж просто зі сметаною чи варенням.
Інгридієнти:
Приготування
За рецептом Тетяни важливо спочатку приготувати яєчно-молочну суміш, яку потім додавати до борошна. Це має забезпечити тісту гладкість, тобто набридливих грудочок у ньому не буде.
До потрібної консистенції тісто доводиться за допомогою окропу, також в нього додається розтоплене вершкове масло.
Смажаться млинці на рослинній олії.
А ще нагадаємо, що навіть з учорашніх млинців можна приготувати чудову гарячу закуску.