Книга рецептів

Домашнє морозиво, як у дитинстві: насолода у весняний день

22:29 — 8 березня 2024 eye 1377

З приходом весни ресторани відкривають тераси, а в меню з'являється широкий асортимент морозива, яке в принципі є ласощами позасезонними. Особливо хочеться морозива в теплий веселий день. А приготувати домашнє морозиво не так складно, як здається. Спробуйте це зробити хоч раз — і переконайтеся в цьому.

Кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова поділилася рецептом ласощів.

- Усього кілька інгредієнтів — і шедевр готовий, — каже Елла Іванова. — Це морозиво смачне, як у дитинстві. А готується простіше простого — без морожениці, яка є далеко не у всіх. До складу цього морозива не входять яйця. І воно сподобається і дорослим, і дітям.

Домашнє шоколадне морозиво

Холодні вершки збиваємо і додаємо згущене молоко.

Можна додати шоколад, родзинки, горіхи, журавлину.

Ставимо в морозильну камеру на 4−5 годин — цього буде достатньо. І чудовий десерт готовий. Смачного!

Нагадаємо дуже простий рецепт крем-брюле.

Фото з альбому Елли Іванової