Книга рецептів

Човлент по-закарпатськи: цікава страва у горщиках від фудблогера Олексія Міля

14:49 — 8 березня 2024 eye 939

Фудблогер Олексій Міль, який раніше розповідав, як приготувати закарпатський бограч з чотирма видами м’яса, поділився рецептом човлента по-закарпатськи.

Про те, як готують цю страву в горщиках, від докладно розповів на своїй сторінці у соцмережі. На приготування знадобиться півтори години.

Інгредієнти:

Читайте також: Гомбовці по-закарпатськи: ідеально для ситного обіду

Приготування:

Про те, як приготувати картоплю по-закарпатськи, для чого також знадобляться борошно, курячі яйця, цибуля, сіль та спеції за смаком, читайте на нашому сайті.

Фото — скріншот