Зрази бувають найрізноманітнішими. Один із варіантів — з картопляного пюре з начинкою. Найніжніші картопляні котлети з рум'яною скоринкою й ароматною начинкою точно вам сподобаються, ділиться кулінарка Міра Владіміра.
Інгредієнти:
Начинка:
Приготування:
Змішати картоплю, яйця, борошно і спеції. Брати потрібну кількість картопляного тіста і мокрою рукою формувати зразу, поклавши на середину начинку.
Обкачати в панірувальних сухарях і обсмажити з двох сторін до скоринки.
Подавати зі сметаною, кефіром, салатом тощо.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт найсмачніших домашніх нагетсів від фудблогерки Наталії Жук. А Тетяна Литвинова похвалилися обновками та розповіла, як правильно готувати омлет на пару.