Морквяний пиріг або ж кекс — це справжня класика, яку готували ще із середньовіччя. Завдяки вмісту моркви, він має вологу структуру, мʼякенький і дуже смачний.
А ще такий пиріг набагато корисніший за звичайні пироги чи кекси, впевнена львівська фудблогерка Лілія Цвіт.
Для приготування такої ароматної смакоти вам знадобиться:
Кекс випікається у силіконовій формі при температурі 180 градусів протягом 35−40 хвилин.
Прикрасити готову випічку Лілія пропонує цукровою помадкою, яка готується з цукрової пудри (100 г) та лимонного соку (його потрібно взяти 3 — 4 столові ложки).
У такому вигляді вашу корисну випічку неодмінно вподобають діти!
Радимо також звернути увагу на рецепт справжнього львівського пляцку «Моцарт», що його Лілія Цвіт приготувала нещодавно.
Фото — скрін відео