Книга рецептів

«Кулінарна класика»: ароматний морквяний кекс по-домашньому від Лілії Цвіт

12:42 — 14 березня 2024 eye 484

Морквяний пиріг або ж кекс — це справжня класика, яку готували ще із середньовіччя. Завдяки вмісту моркви, він має вологу структуру, мʼякенький і дуже смачний.

А ще такий пиріг набагато корисніший за звичайні пироги чи кекси, впевнена львівська фудблогерка Лілія Цвіт.

Для приготування такої ароматної смакоти вам знадобиться:

Кекс випікається у силіконовій формі при температурі 180 градусів протягом 35−40 хвилин.

Прикрасити готову випічку Лілія пропонує цукровою помадкою, яка готується з цукрової пудри (100 г) та лимонного соку (його потрібно взяти 3 — 4 столові ложки).

У такому вигляді вашу корисну випічку неодмінно вподобають діти!

Радимо також звернути увагу на рецепт справжнього львівського пляцку «Моцарт», що його Лілія Цвіт приготувала нещодавно.

Фото — скрін відео