Книга рецептів

Такої ви ще не їли: мойва з начинкою та в кукурудзяному борошні за рецептом учасниці суперфіналу «МайстерШефа»

15:37 — 24 березня 2024 eye 427

Учасниця суперфіналу кулінарного шоу «МастерШеф» Ольга Рябенко, яка раніше розповідала, як приготувати домашню шинку з різних частин куриці, запропонувала фоловерам рецепт мойви у кукурудзяному борошні.

«Мойва — дуже смачна і корисна риба. Пропоную сьогодні приготувати її по-новому без неприємних запахів на кухні. А ще можна кожну рибку нафарширувати різними начинками: сир, помідори, вʼялені томати, оливки…» — пише вона у соцмережах.

Інгредієнти:

Читайте також: Запечена маринована скумбрія від переможця «МайстерШефа»: рецепт, який вас здивує

Приготування:

За словами Ольги Рябенко, така рибка найкраще смакує з картоплею та овочевим салатом.

Раніше кулінарка Валентина Панасюк розповіла, як приготувати хека у шубці з квашеної капусти.

Фото — скріншот