Книга рецептів

Святковий пляцок від Лілії Цвіт: чудове поєднання яблук, бісквітів та ніжного рожевого крему

10:57 — 25 березня 2024 eye 315

Фудблогерка Лілія Цвіт, яка раніше розповідала, як приготувати пляцок «Моцарт», поділилася ще одним смачним рецптом — пляцка яблучного.

«Пропоную цікавий рецепт з яблуками, рожевим кремом і ніжними бісквітами. Виходить дуже смачний, мʼякенький пляцок, який добре нарізається і гарно виглядає», — пише фудблогерка.

Інгредієнти (форма 28×28 см):

Для бісквітного коржа

Для яблучного коржа

Для крему:

Процес приготування яблучного пляцка вона показала детально на відео.

Раніше кулінарка Ольга Мордовіна розповіла, як готується давній пляцок — крушанець, що печеться одним коржем та без крему.

Фото — скріншот