Книга рецептів

Чирбулі — соковита, ситна та смачна «яєчня з грузинським акцентом»

16:07 — 30 березня 2024 eye 656

Відома фудблогерка, авторка книги «Скарби гузинської кухні» Тінатін Ломінадзе, яка раніше розповідала як приготувати шкмерулі, запропонувала рецепт «яєчні з грузинським акцентом» — чирбулі.

На своїй сторінці в соцмережах він розповіла, як готують цю яєчню по-аджарськи, зазначивши, що від звичної шакшуки вона відрізняється тим, що до неї додають горіхи. Фудблогерка не давала точну кількість інгредієнтів — все залежить від того, на скільки порцій ви хочете приготувати цю страву.

Приготування:

Раніше кулінарка Ардія Діаманті розповіла, як приготувати яєчню по-албанськи — з шинкою на гренках. А ще яйця готують по-швейцарськи, але їх не смажать, а запікають.

Фото — скріншот