Книга рецептів

«Ідеально для салатів, сендвічів та морепродуктів!»: соус айолі від переможця «МайстерШефа» Вадима Бжезинського

13:49 — 1 квітня 2024 eye 193

Переможець кулінарного шоу «МайстерШеф» Вадим Бжезинський, який раніше поділився рецептом шоколадного брауні, розповів, як приготувати соус айолі, який ідеально підходить до салатів, сендвічів та морепродуктів.

«Соус айолі чудово пасує до багатьох страв, у тому числі й до смажених овочів, таких як картопля фрі. Риба та морепродукти: айолі стане ідеальним доповненням до смаженої риби, кальмарів або креветок. Використовуйте айолі як смачний соус для сендвічів з м’ясом, овочами або сиром. М’ясо: айолі можна використовувати як соус для бургерів, шашликів або стейків, страв з рисом. Цей соус має насичений смак часнику, тому він вдало доповнює більшість страв, особливо ті, що мають нейтральний смак», — рекомендує кулінар.

Інгредієнти:

Читайте також: Соус із руколи: ідеальний для салатів та м'ясних страв

Приготування:

Раніше кулінар Елла Іванова розповіла, як приготувати соус з часником та петрушкою. Його можна додавати до салатів, спагетті чи маринувати у соусі м'ясо або рибу.

Фото — скріншот