Книга рецептів

Запеканка «Крупник» від Світлани Фус: страва, яка стане постійним гостем на вашій кухні

10:54 — 11 квітня 2024 eye 330

Дієтологиня Світлана Фус, яка раніше назвала чотири правила здорового сніданку, запропонувала рецепт запіканки «Крупник».

«Це страва, до якої спочатку ставишся скептично, але згодом вона стає постійним „гостем“ на вашій кухні», — пише вона на своїй сторінці у соцмережах і додає, що запеканку можна зробити і солодкою, і солоною. Цього разу дієтологиня приготувала «Крупник» з кисломолочним сиром та курагою.

Інгредієнти:

Читайте також: Сирна запіканка з вишнею без борошна та манки: приготуйте та смакуйте

Приготування:

«Ви можете використовувти будь яку кашу, досить незвично смакує з гречаною. Залишок „Крупника“ можна поділити на порції та заморозити. Після розморожування достатньо розігріти його кілька хвилин в духовці і смакувати він буде як свіжий», — додає Світлана Фус.

Раніше учасниця суперфіналу кулінарного шоу «МастерШеф» Ольга Рябенко поділилася рецептом запіканки з курячою печінкою.

Фото — скріншот