Книга рецептів

Соус із бадилля редиски: смак і аромат весни

22:30 — 14 квітня 2024 eye 109

Весняні смаки й аромати особливі. Вони наповнені нотами свіжості. Після довгої зими ми знову повертаємося до улюблених страв, які чудові лише із сезонної зелені та овочів. Адже і редиска, і огірки, і зелень зараз є в маркетах цілий рік. Але смак першої зелені та позасезонної різний.

Рецептом соусу з бадилля редиски поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше пропонувала приготувати соус зі стебел петрушки та кропу.

- Завжди чекаю, коли з'явитися молода редисочка, — каже Елла Іванова. — І вибираю на ринку той пучок, де більше бадилля і де воно красивіше. Соус із бадилля редиски смачний і ароматний. Його можна додавати в салати, подавати до м'ясних страв, намазувати на свіжий хліб. А готується він просто і швидко. Спробуйте — не пошкодуєте. У цьому соусі смак і аромат весни.

Соус із бадилля редиски

Бадилля редиски добре промиваємо і обсушуємо.

Далі з'єднуємо всі інгредієнти та пропускаємо через блендер.

І смачного!

Нагадаємо рецепт салату із запеченою редискою.

Фото з альбому Елли Іванової